Geometry Wars 3: Dimensions
Věková dostupnost

Geometry Wars 3: Dimensions

Články

Přehled lednových recenzí na Games.cz

První měsíc roku za námi, což je ideální příležitost ohlédnout se za tím, co jsme tento měsíc na Games.cz recenzovali, a jak nás ten či onen titul zaujal. Tradiční povánoční sucho se letos nekonalo a byť se leden nedá v žádném případě srovnávat s neuvěřitelně nabitým podzimem, bylo i přesto do čeho píchnout a co hrát. V průběhu ledna jsme nakonec recenzovali patnáct her napříč všemi žánry a čerstvě skončené vánoční sezóně navzdory se mezi nimi nachází hry původu nezávislého, ale též "velké" hry od renomovaných studií.

Rotující akční peklo nabídne Geometry Wars 3 už na konci listopadu

Geometry Wars 3: Dimensions je prvním titulem, který Activision vydává pod značkou Sierra, jejíž oživení udělalo řadě hráčů radost během letošního Gamescomu. Vývoj hry má na svědomí studio Lucid Games, které založila skupina lidí po krachu Bizarre Creations v roce 2011. Kontinuita značky je tedy zaručena, protože Geometry Wars vznikla právě ve studiích Bizarre Creations. Třetí díl vyjde už 25. listopadu pro PlayStation 4, PlayStation 3 i PC a pouhý den poté se jí dočkají i majitelé Xbox One a Xbox 360. A nové video vám ukáže, co konkrétně můžete od Geometry Wars 3 čekat.

Geometry Wars 3 vyjdou pod hlavičkou staronové Sierry

Kdyby se dával dohromady seznam nejlepších her za minulou generaci konzolí, byla by Geometry Wars hodně vysoko. Společně s dalšími menšími hrami šla ostatním příkladem a pomohla nastartovat velkou konzolovou indie vlnu. Teď, po šesti letech od vydání druhého dílu, máme oznámenou trojku. Geometry Wars 3: Dimensions podle prvních informací zachovává ducha série, ale zároveň přináší několik zásadních vylepšení, které známou hratelnost poměrně zásadně upravují. Jednou z novot je například kompletní 3D.

Bleskovky

  • 1. 7. 2015 - Členové PS Plus programu obdrží 7. července zdarma hry Rocket League (PS4), Styx Master of Shadows (PS4), rain (PS3), MouseCraft (PS4/PS3/PSV), Geometry Wars 3: Dimensions Evolved (PSV), Entwined (PS4/PSV) a již nyní dostupný DriveClub PS Plus Edition.

Hodnocení
GAMES.cz
8/10
Datum recenze:
22. ledna 2015
Recenze