Drakensang Online

Drakensang Online

Články

Je čas vyzkoušet Drakensang Online - díky úpravám v novém updatu zraje jako víno

Populární Drakensang Online, který má celosvětově přes 29 milionů registrovaných hráčů, zraje jako víno. Nejenže vývojáři chystají obrovské změny které hru od základů překopou, ale aktualizují též různé drobnosti. V posledním updatu hry došlo k několika sice menším, ale dlouhodobě žádaným úpravám, ze kterých budou mít všichni hráči radost. Drakensang Online je zdarma a můžete ho začít hrát hned teď.

Souhrn recenzí, které vyšly na Games.cz v únoru a březnu

Od posledního souhrnu uplynuly skoro dva měsíce a na Games jsme mezi tím publikovali přes 30 recenzí malých, velkých, dobrých i méně dobrých her. A protože se vám řada titulů jistě už dávno vykouřila z hlav, nabízíme vám k nahlédnutí komentovaný soupis jejich recenzí, abyste viděli, co všechno za hry vám uniklo a musíte si ještě zahrát (než vyjde další pecka, na kterou čekáte).

Velká proměna Drakensang Online - o obtížných úpravách F2P systému a cestě k plnohodnotné onlineovce

Drakensang Online působí mezi prohlížečovými hrami tak trochu jako zjevení. S 3D grafikou je tato diablovka lákadlem pro kohokoliv, kdo nedisponuje potřebným hardwarem k rozběhnutí velkých a náročných MMORPG s klasickým klientem. Pomyslnou vadou na kráse hry byl ovšem free to play model, na jehož adresu padlo ze strany hráčů mnoho ostrých slov. Po několika letech provozu nicméně i tvůrci sami dospěli k názoru, že nic se nemá přehánět, a celou hru během uplynulého roku upravili do podstatně přívětivější podoby. Drakensang Online ušel za 3,5 roku dlouhou cestu, která si zaslouží trochu pozornosti. O změnách, které hru postihly v posledních měsících, ale též o změnách, které teprve přijdou (viz nedávný článek), jsem se pobavila s producentem hry Jonathanem Lindsayem.  

Akční RPG Drakensang Online prochází velkými změnami a de facto míří k restartu

Akční MMORPG Drakensang Online čeká v blízké budoucnost zásadní update. Největších změn se hra dočká v létě, již nyní ale došlo k větším či menším úpravám různých částí hry. Mezi aktuální úpravy patří třeba kompletně předělaný úvod do hry, odstranění neoblíbených a příliš drahých krystalů pravdy, odstranění efektů vylepšeného útoku vlivem esencí v PvP a implementace vyhledávání skupin. Tím ale změny nekončí - dokonce se dá říci, že se schyluje k restartu Drakensang Online. Přeci jen, od léta 2011, kdy hra vyšla, už uplynulo hodně času a vody.

Drakensang Online připomíná zdarma hratelnou MMO Diablovku

Pár in-game záběrů z Drakensang Online už se internetem mihlo při odhalení hry loni na podzim...

Drakensang Online přijde na jaře 2011 a bude zdarma

Mezi RPG působil tenhle německý snaživec spíše jako Popelka. Žádné bombastické reklamy, hype, inzertní akce. Jenže kvalita se prostě schovat nedá, a tak se kolem prvního i druhého dílu (jehož recenzi vám brzy přineseme) vytvořila neopomenutelná komunita a tento fakt vedl k myšlence vytvořit onlinové MMORPG ze světa Drakensangu.
Hodnocení
GAMES.cz
7/10
Datum recenze:
16. března 2015
Recenze