Druhá epizoda Wolf Among Us vyjde začátkem února
zdroj: tisková zpráva

Druhá epizoda Wolf Among Us vyjde začátkem února

15. 1. 2014 11:10 | Novinky | autor: Aleš Smutný |

To je tedy čekání. První epizoda vynikajícího adventurního seriálu The Wolf Among Us vyšla už 11. října a od té doby nic. Nyní se Telltale nechali konečně slyšet, že druhá epizoda vyjde první týden v únoru.

Stalo se tak poté, co se na Redditu zase rozjelo vlákno s logicky nespokojenými hráči, kteří už měli starosti, proč Telltale o dalším dílu mlčí. Kevin Bruner z Telltale říká: „Plánovali jsme ohlášení data vydání Epizody 2 na dnešek. … První týden v únoru! Tahle epizoda byla z nejrůznějších důvodů problematičtější, ale konečně můžeme říct, kdy vyjde“.

Bruner pak ještě jednou poznamenává, že zpoždění dalšího dílu je důsledek hned několika faktorů. „Mrzí nás, že zde byl takový odstup, ale je to jedna z těch chvil, kdy se proti nám spiklo několik věcí (a to nezmiňuji další zpoždění kvůli svátkům). Nechci zabřednout do detailů, ale byl to dost neobvyklý souhrn okolností a nečekáme, že by se to stalo znovu s dalšími epizodami“.

To by bylo záhodno, protože skoro čtyřměsíční zpoždění je prostě na epizodický obsah tohoto typu moc. Momentálně Telltale pracuje s partnery pro Xbox, PlayStation, Apple a Steam na okolnostech vydání, takže nejde ještě stanovit přesný den. Ale snad už vše proběhne dle plánu a další část Bigbyho vyšetřování vyjde co nejdříve v únoru.

Nejnovější články