V novém scénáři pro Armu 3 se ujmete legionáře během epidemie malárie
zdroj: Bohemia Interactive

V novém scénáři pro Armu 3 se ujmete legionáře během epidemie malárie

15. 4. 2020 14:30 | Novinky | autor: Šárka Tmějová |

Arma 3 dostává novou singleplayerovou kampaň. Scénář Old Man je dostupný zdarma všem majitelům datadisku Apex a stejně jako v případě předchozích scénářů jde o oddělený příběh zasazený do fiktivního světa. Vydáte se do tropické oblasti Tanoa v jižním Pacifiku, kterou zasáhl nový kmen malárie a s ním i humanitární krize. Místní vláda nezvládá distribuovat vakcínu, ale naštěstí jste tu vy, abyste odvrátili katastrofu. Snad.

Coby legionář ve výslužbě na tropickém ostrově jste sice nečekali, že se do služby budete ještě někdy muset vrátit, ale malárie se neptá, jestli je na epidemii ta správná chvíle. Budete tedy muset znovu obléknout uniformu, shromáždit na stovce kilometrů čtverečních potřebné informace, získat zbraně a vybavení a snažit se pomáhat, kde se dá. K dispozici budete mít přeskakování v čase i možnost rychlého cestování mezi úkryty.

Podle Bohemia Interactive nabídne Arma 3: Apex – Old Man zhruba desetihodinový zážitek. Nový scénář doprovází také patch 1.98 pro základní Armu 3, který do ní přidává několik nových variant stacionárního kulometu a pár dalších modelů. Kompletní seznam změn naleznete na oficiálním webu.

zdroj: Bohemia Interactive

Pokud čirou náhodou základní Armu 3 nebo její datadisk Apex ještě nevlastníte, zamiřte na Steam, kde obojí i další přídavky naleznete se 70% slevou. Nabídka platí do příštího úterka.

Nová kampaň pro Armu není tím jediným, co se v tuzemské Bohemce v posledních dnech urodilo. Střílečka Vigor se během minulého týdne dočkala třetí sezóny i uzavřené bety pro Nintendo Switch, stejně jako charitativní spolupráce s Fakultní nemocnicí Brno. Koupí balíčku Stay Safe přispějete brněnské nemocnici a navíc dostanete kosmetické vylepšení v podobě roušky, kterou můžete hrdě nosit v Outlands a chránit sebe i ostatní před nakažlivými nemocemi i ve virtuálním světě.

Nejnovější články