LongPlay Mount & Blade II: Bannerlord #6: Hradní pán, kastelán
zdroj: Vlastní foto autora

LongPlay Mount & Blade II: Bannerlord #6: Hradní pán, kastelán

15. 5. 2020 15:30 | Video | autor: Redakce Games.cz |

Je to tu! Přísahali jsme věrnost chánovi a zpečetili tak svůj osud s budoucností Khuzaitů. Dosáhli jsme druhé úrovně klanu. Takže teď už nás čeká jen úspěch, prosperita a moc! Tedy, nejprve musíme (doslova) nasbírat nějaký vliv, abychom se vlichotili do přízně větším politickým hráčům, ale pak už nic nestojí mezi námi a nějakým zánovním hradem, kam si přivedeme armádu i manželku, ideálně dceru chána. Tedy kromě jedné války s císařstvím, ale koho by rozhodil vleklý konflikt?

Sasanka, neohrožený jezdec, vojevůdce a Mistr Menavlionu už na bojišti nepřipomíná nějakého hadráka, ale opravdového pána války. I jeho společníci vypadají důstojněji a mají na sobě už víc kovu než kusů mrtvých zvířat s pochybnou efektivitou zastavování projektilů. Pojďte tedy s námi načít druhou polovinu této sezóny LongPlaye Mount & Blade II: Bannerlord a sledujte vzestup prostého kočovníka v největšího hrdinu Calradie. Nebo alespoň opravdu bohatého kočovníka.

Vydejte se s námi do Calradie, raďte nám a komentujte naše snažení v chatu na YouTube, Mixeru nebo Twitchi. A kdybyste se chtěli pustit do hlubší diskuze, nezapomeňte se přidat na náš Discord!

zdroj: Vlastní

GamesPlay hrajeme na počítačích LYNX Grunex Super UltraGamer+ 2019.

Nejnovější články