Crypto-137 začne opět rozdávat anální sondy v remaku Destroy All Humans!
zdroj: Foto: Black Forest Games

Crypto-137 začne opět rozdávat anální sondy v remaku Destroy All Humans!

9. 6. 2019 13:39 | Novinky | autor: Patrik Hajda |

Jak by asi vypadala naše Země v 50. letech minulého století, kdyby došlo k mimozemské invazi? Přesně takový pohled nabízí letitá série Destroy All Humans!, jejíž první díl z roku 2005 se příští rok, tedy na 15. výročí hry dočká pořádného remaku.

Destroy All Humans! je vyvíjená v německém studiu Black Forest Games (Giana Sisters, Fade to Silence) a jde o jednu z 80 her ve vývoji, které momentálně tvoří portfolio vydavatelství THQ Nordic. Tvůrci pro účely remaku sáhli po Unreal Enginu 4 a přestože se v jistých věc hodlají držet předlohy, neodpustí si i nějaké novoty.

V roli jediného mimozemšťana na Zemi budete terorizovat celé lidstvo. Potřebujete totiž nasbírat co nejvíc lidského DNA, a věříte, že nejsnazší cesta vede přes jejich mozky. Nicméně zbraně budete mít všeho druhu, a třeba taková Anal Probe Gun mluví za vše. On i tento skvělý trailer je všeříkající:

zdroj: Archiv

Jak můžete vidět, hra si dělá srandu z období, lidí a politiky 50. let minulého století. Je vlastně vyloženou parodií. Příběh a humorné dialogy z originálu zůstanou prakticky netknuté, změn se dočká Crypto, který bude pohyblivější, jeho zbraně a schopnosti projdou updatem a dostane do vínku telekinezi. Tvůrci nové soubojové možnosti a jejich kombinování popisují jako potomka rytíře Jedi a Goat Simulatoru...

S akční adventuru s otevřeným světem jste se dosud nemohli setkat, pokud jste se vyhýbali konzolím. První díl totiž vyšel pouze na prvním Xboxu a PlayStationu 2, jeho pokračování zavítala ještě na Xbox 360 a Wii. Remake prvního dílu tak bude vůbec první příležitostí zahrát si tuto taškařici na počítačích, ale i PlayStationu 4 a Xboxu One. Destroy All Humans! vyjde příští rok, a pokud tvůrci skutečně cílí na datum výročí, pak byste se mohli dočkat kolem data 21. června.

Nejnovější články