Vyzkoušejte si zdarma Assassin’s Creed Valhalla
zdroj: Ubisoft

Vyzkoušejte si zdarma Assassin’s Creed Valhalla

21. 2. 2022 13:27 | Novinky | autor: Šárka Tmějová |

Letos si rozhodně nemůžeme stěžovat, že by byl únor hrami málo nabitý: Horizon Forbidden West, Total War: Warhammer 3, Cyberpunk 2077 pro nové konzole a samozřejmě páteční Elden Ring okupují naše disky a volný čas.

Pokud ovšem momentálně máte třeba hluboko do kapsy, případně vás žádná z uvedených her absolutně nezajímá a máte spíš chuť na nějaký ten herní fast food, ideálně zadarmo, Ubisoft pro vás má nabídku v podobě bezplatného prodlouženého víkendu s Assassin’s Creed Valhalla.

Čas s Eivor/em můžete trávit volně od čtvrtka 24. února až do pondělí 28. února. Tahle příležitost si severskou asasínskou ságu vyzkoušet přichází před vydáním rozsáhlého mýtického rozšíření Dawn of Ragnarok, které připadá na 10. března, a těsně po zítřejším patchi na verzi 1.5. Cyberpunk 2077 tohle číslo katapultovalo zpátky mezi nejprodávanější a nejhranější tituly, třeba to u Valhally zafunguje podobně?

Své uložené pozice si přirozeně budete moct přenést i do plné verze hry, pokud se rozhodnete si ji pořídit. Ubisoft se ovšem zatím nezatěžoval oznamováním takových formalit, jako kterých platforem se nabídka týká - optimisticky můžete počítat s tím, že snad všech, kde Valhalla vyšla.

Nejnovější články