V květnu vyjde Lego s motivem Horizon Forbidden West
zdroj: Foto: LEGO

V květnu vyjde Lego s motivem Horizon Forbidden West

15. 2. 2022 16:00 | Novinky | autor: Pavel Makal |

Dva giganti zábavního průmyslu dali hlavy dohromady a výsledek stojí za to. PlayStation a Lego dnes oficiálně odhalili stavebnici, o níž se už nějakou dobu živě spekulovalo v komunitě fanoušků dánských kostek. A protože právě tento týden vychází Horizon Forbidden West, nemůže být námět jiný.

Už v květnu by měl na pulty obchodů dorazit Lego Tallneck, tedy jeden z ikonických strojů nápadně připomínajících žirafu, které Aloy suplují pozorovací věže. Robosaura doplňuje několik milých detailů, mezi které patří poražený semafor, strom, další menší robotvor, známý jako Watcher, a samozřejmě nechybí ani minifigurka Aloy se svým typickým kopím.

Sada se skládá z 1 222 kostiček a předpokládaná cena činí 80 dolarů. Zatím nevíme, jak na tom bude stavebnice na našem trhu. K prvním zákazníkům zamíří Tallneck v květnu letošního roku. Není to poprvé, co se Lego pouští do videoherních světů - známé jsou například sety s motivem střílečky Overwatch, Minecraftu nebo modrého ježka Sonica, případně spolupráce s Nintendem.

Horizon-Forbidden-WEst-222-1314x739 zdroj: Foto: LEGO

Horizon Forbidden West si v Adamově recenzi vysloužil skvělé hodnocení, do obchodů dorazí již v pátek 18. února, exkluzivně na PS4 a PS5.

Nejnovější články