Seriál Fallout dostane druhou řadu. Ta první vyjde o něco dřív
zdroj: Amazon Prime

Seriál Fallout dostane druhou řadu. Ta první vyjde o něco dřív

9. 4. 2024 11:12 | Novinky | autor: Šárka Tmějová |

Ještě než si na Amazon Prime odbyla svou premiéru první řada seriálu Fallout, už se nám dostalo ujištění, že se dočkáme i druhé. Uvádí to server Variety, kterému to prozradil seznam Kalifornské filmové komise rozdělující daňové pobídky ve výši 152 milionů dolarů. Mezi oceněnými seriály najdeme právě i chystanou druhou sérii Falloutu.

S rozpočtem 153 milionů dolarů (3,5 miliardy korun) by se měla dočkat daňové úlevy 25 milionů dolarů (584 milionů korun), pokud se natáčení přesune do Kalifornie. Většina první řady se natáčela v New Yorku, část pak také v Utahu.

Všech osm epizod první série pak dorazí o něco dřív, než se původně předpokládalo. Zatímco za oceánem si užívají posun o kalendářní den na přívětivou večerní hodinu, k nám Fallout dorazí stále 11. dubna, ovšem ve 3 hodiny ráno. Ve čtvrtek po probuzení tak bude na místě jistá obezřetnost kvůli spoilerům.

Za seriálovým Falloutem stojí Jonathan Nolan a Lisa Joy, autoři úspěšného seriálu Westworld. Nolan se vedle toho podílel také na mnoha scénářích svého bratra Christophera a nedávno se nechal slyšet, že jeho láska k hrám začala s Falloutem 3. „Moc jsem o tom nevěděl a hledal jsem rozptýlení. Myslím, že mě Chris tehdy zaúkoloval, aby něco napsal pro film Temný rytíř povstal, takže jestli měl trochu zpoždění, může za to zčásti Fallout 3,“ zavtipkoval Jonathan Nolan.

V hlavních rolích se v první sérii představí Ella Purnell coby obyvatelka vaultu Lucy, Aaron Moten jako člen Bratrstva oceli Maximus a Walton Goggins jako Ghoul.

Seriál Fallout uvede streamovací služba Amazon Prime Video již zmíněného 11. dubna.

Nejnovější články