První oficiální obrázek ze seriálu Fallout ukazuje Vault 33
zdroj: Bethesda

První oficiální obrázek ze seriálu Fallout ukazuje Vault 33

26. 10. 2022 12:30 | Novinky | autor: Šárka Tmějová |

Série postapokalyptických RPG Fallout slaví své 25. výročí. K oslavám čtvrtstoletí se vedle Bethesdy připojuje také Amazon, a to s úplně první oficiální fotografií z chystané seriálové adaptace.
Prime Video snímek zveřejnilo ve spolupráci s produkční společností Kilter Films, kterou vede Jonathan Nolan a Lisa Joy, tvůrci seriálu Westworld. Herní předloze při té příležitosti moc gratulují a doplňují, že si pro ni nachystali něco speciálního.

Samotná oficiální fotka toho moc neprozrazuje – ve vchodu do Vaultu 33 stojí osvícená postava, další tři lidé stojí opodál odění do ikonických tmavomodrých kombinéz s čísly symbolizujícími příslušnost k danému krytu. A také jsou tu čísi nohy, které poněkud zlověstně trčí zpoza zábradlí.

O ději seriálu toho víme naprosté minimum, a protože se Vault 33 v žádné z her neobjevil, očividně se scenáristi rozhodli jít svou vlastní cestou. V příběhovém ohledu je oficiální fotka stejně kryptická jako neoficiální snímky z natáčení, na nichž se objevil kupříkladu Super Duper Mart anebo Power Armor.

Seriálový Fallout z produkce Amazonu zatím nemá stanovené datum premiéry. Na seznamu herců se objevují Kyle MacLachlan, Walton Goggins či Ella Purnell, ani o jejich rolích ale nemáme žádné detailnější informace, a tak nezbývá než doufat, že se tahle tajnosnubnost na kvalitách seriálu projeví jen a jen pozitivně.

Nejnovější články