Natáčení seriálového Falloutu je v plném proudu. Podívejte se na fotky ze Super Duper Martu
zdroj: Collider

Natáčení seriálového Falloutu je v plném proudu. Podívejte se na fotky ze Super Duper Martu

20. 7. 2022 17:00 | Novinky | autor: Šárka Tmějová |

Seriál na motivy Falloutu od Amazonu začíná nabírat konkrétnější obrysy. Nedávno o sobě dal vědět díky herci Kylu MacLachlanovi, který před necelým měsícem oznámil, že se ujme blíže nespecifikované hlavní role. Natáčení začalo začátkem července a na internetu teď kolují první fotografie z míst, kde se seriálová adaptace oblíbené postapokalyptické série natáčí.

Snímky pocházejí ze Staten Islandu a není na nich nic jiného než pobočka fanouškům jistě dobře známého řetězce Super Duper Mart společně s rezatými vraky aut z padesátých let. Natáčení má probíhat i na dalších místech v New Yorku, Utahu a v New Jersey, štáb se ale přirozeně snaží natáčecí lokace tutlat a chránit před zraky zvídavých fanoušků.

Vedle MacLachlana, který patří k velkým oblíbencům Davida Lynche a proslavily ho role v Městečku Twin Peaks, Duně nebo Modrém sametu, se mají v seriálovém Falloutu objevit také Walton Goggins (Nespoutaný Django, Tomb Raider) nebo Ella Purnell (Sirotčinec slečny Peregrinové, Arcane). Záznam v databázi IMDB se seriálem herecky spojuje ještě Aarona Motena a Xelii Mendes-Jones. O žádné z rolí ale nevíme nic konkrétního.

Výkonnými producenty a showrunnery jsou Geneva Robertson-Dworet (Tomb Raider, Captain Marvel) a Graham Wagner (The Office, Portlandia). Scénář má pocházet z per Jonathana Nolana (Westworld, Interstellar) a Lisy Joy (Westworld, Reminiscence). Mladší bratr Christophera Nolana navíc režíruje první epizodu. Na celou adaptaci dohlíží také Todd Howard z Bethesdy, a to z pozice producenta.

Nejnovější články