Fantasy RPG z Varšavy se o pár týdnů odkládá. The Thaumaturge vyjde v březnu
zdroj: Foto: se svolením Fool's Theory / The Thaumaturge

Fantasy RPG z Varšavy se o pár týdnů odkládá. The Thaumaturge vyjde v březnu

13. 2. 2024 12:30 | Novinky | autor: Šárka Tmějová |

Už za týden jsme se měli dočkat nového izometrického RPG s tahovými souboji, kde se v alternativní Varšavě na počátku 20. století dějí nadpřirozené věci. The Thaumaturge je sice připravený, ale vydavatelství 11 Bit Studios se rozhodlo příchod mocného mága přece jen ještě o dva týdny odložit.

Na vině je nabitý kalendář konkurenčních titulů – minulý týden dorazila střílečka Helldivers 2, dnes vychází Banishers: Ghosts of New Eden, do konce měsíce se pak dokčáme ještě Skull and Bones (16. února) či Final Fantasy VII Rebirth (29. února).

„Hra je hotová, ale chceme jí dát dost prostoru, abyste si ji užili tak, jak si podle nás zaslouží. Uvidíme se ve Varšavě v roce 1905 a děkujeme za trpělivost,“ uvádí Fool’s Theory na sociální síti X. Stejné studio sestávající z polských herních veteránů zároveň pracuje na remaku prvního Zaklínače.

Nové datum vydání The Thaumaturge vydavatelství stanovilo na 4. března 2024 pro PC (Steam, GOG, Epic Games Store). Konzolové verze pro PlayStation 5 a Xbox Series X/S mají dorazit později.

Nejnovější články