F1 2021 se zbrusu novým příběhem a kariérou pro dva hráče je za rohem

12. 7. 2021 13:35 | Novinky | autor: Patrik Hajda |

Po dalším roce jsou tu další formule v podání nedávno pohlceného studia Codemasters. Letošní ročník láká na několik hlavních režimů, ale také na to, že se jedná o historicky první licencované závody formulí pro PlayStation 5 a Xbox Series X/S.

Pokud v F1 2021 půjdete po příběhu, pak budete spouštět režim zvaný Braking Point. V něm budete sledovat postup kariérním žebříčkem mladé vycházející hvězdy Aidena Jacksona, který po úspěchu v F2 zamíří mezi velké ryby. Proti němu se postaví nabubřelý Devon Butler, o kterém se dočtete víc zde, stejně jako o dalších postavách příběhového režimu.

Jestli vás víc zajímá kariéra skutečného závodníka ve skutečné sezóně, pak můžete využít režimu Real-Season Start. Díky němu odstartujete se zvoleným jezdcem a jeho stájí přesně v bodě, kde se nachází v soutěži ve skutečném světě.

No a nebude chybět ani vaše vlastní kariéra, kterou si tentokrát můžete dát s kamarádem ve dvou. Můžete přitom kooperovat v rámci jedné stáje, nebo se stát rivaly a bojovat o pohár za konkurenční týmy. S tím souvisí návrat rozdělené obrazovky pro gaučové hraní.

F1 2021 vychází již 16. července na PC, PS4, PS5, Xboxu One a Xboxu Series X/S. Pokud se ale vážně nemůžete dočkat, stačí si předobjednat digitální deluxe edici, díky které začnete hrát s předstihem už zítra.

Nejnovější články