Tsushima dostane na PS5 lepší framerate a rychlejší nahrávací časy
zdroj: Vlastní foto autora

Tsushima dostane na PS5 lepší framerate a rychlejší nahrávací časy

12. 10. 2020 10:34 | Bleskovky | autor: Pavel Makal |

Samurajská akce Ghost of Tsushima si letos v létě vydobyla velmi slušná hodnocení od kritiky i hráčů, a ačkoli mně samotnému tak úplně nesedla, dá se říct, že se jedná o zdařilou tečku za jednou generací konzolí od Sony. Tsushima ale žije dál, mimo jiné i díky novému updatu, který do hry přidává kooperativní režim. Tvůrci ze studia Sucker Punch navíc lákají na změny, kterými hra projde na PlayStationu 5.

Pokud se rozhodnete do dobrodružství Džina Sakaie naskočit na chystané nové konzoli, můžete v režimu zpětné kompatibility zapnout funkci Game Boost. Díky ní dostanete možnost hrát se zvýšenou snímkovací frekvencí, dle slov autorů až v 60 FPS. O tuto informaci se studio Sucker Punch podělilo na Twitteru a doplnilo, že díky implementaci SSD budou už tak bleskové nahrávací časy ještě rychlejší.

Žádné další úpravy tweet konkrétně nezmiňuje, vylepšení grafiky tedy zatím patrně není na stole. Je ale možné, že se s ním vývojáři vytasí v samostatném updatu. Hra bude ve zpětné kompatibilitě dostupná hned při launchi konzole, který je v naší domovině stanoven na 19. listopadu.

Nejnovější články