Dave the Diver slaví 3 miliony prodaných kusů
zdroj: Mintrocket

Dave the Diver slaví 3 miliony prodaných kusů

4. 1. 2024 10:00 | Bleskovky | autor: Adam Homola |

Vývojáři z Mintrocket oznámili, že Dave the Diver překročil hranici 3 milionů prodaných kusů. A naprosto zaslouženě, ostatně hra sbírá jedno ocenění za druhým, bodovala i teď v aktuálních Steam Awards a u nás v recenzi dostala devítku.

Dave the Diver v sobě spojuje žánry adventury a simulace a nabízí hráčům zase něco nového. Hlavní hrdina Dave se během dne věnuje podmořskému průzkumu, hledá poklady a plní úkoly. V noci se hra ale přesouvá na provozování sushi restaurace, přičemž plynule propojuje prvky simulace s dobrodružnou hratelností.

Dave the Diver je překvapivě skvělá hra. Krásný pixel art doprovází hromady aktivit, které sice nejsou nijak hluboké, ale zabaví. Podivný svět pod hladinou Blue Hole vás okouzlí a budete ho chtít prozkoumávat hlouběji a hlouběji. Postavy vás pobaví a úkoly od nich zaujmou. Hra párkrát zaškobrtne v tempu, ale to je snadné jí odpustit, protože jinak na vás valí hromady obsahu, který vám nedovolí vydechnout. Dave the Diver je prostě svěží a originální, udělaný s láskou,“ napsal v recenzi na Games Michal Krupička.

Nejnovější články