The Saboteur

The Saboteur

Články

Hry, které nejlépe oslavují svobodu

Každý den může být dnem boje za svobodu

9 skvělých her, které si zaslouží pokračování

Kdybyste se mě před roky zeptali, u jaké hry bych si nejvíc přál pokračování, bez váhání bych odvětil Red Dead Redemption. Tohle přání se mě a mnohým dalším naštěstí splnilo. Po vydání Red Dead Redemption 2 jsem se načapal při vzpomínání na další tituly, které by si dle mého názoru zasloužily nástupce. Rozhodl jsem se proto přenést své myšlenky na „papír“, abychom společně uronili slzu nad hrami, které zůstaly a ve většině případů i zůstanou jedináčky.

GamesPlay: hrajeme sandbox z 2. světové The Saboteur

The Saboteur je zvláštní hra. Svým výrazným, částečně černobílým, vizuálem zaujme na první pohled. Stejně jako námětem, který se zabývá odbojovým hnutím během 2. světové v Paříži. A nesmíme zapomenout na hlavního aktéra – Irský rváč, automechanik a ožrala Sean Devlin rozhodně nepatří k postavám, na které snadno zapomenete. Tedy, alespoň v redakci Games.cz jsme na něj nezapomněli, pořád o něm hovoříme a dnes vám jej představíme.

Video-recenze Saboteura

V okupované Paříži si za pomoci francouzského odboje vyřizujete účty s vysokým německým pohlavárem a zbavujete město z černobílé nadvlády nacistů. V HD

Bleskovky

  • 30. 9. 2016 - Morgan Jaffit, bývalý kreativní ředitel v Pandemic Studios, pracoval v roce 2009 na plnohodnotném pokračování hry The Saboteur.