Ratchet & Clank: Nexus

Ratchet & Clank: Nexus

Články

Best of 2013: Nejlepší hra pro děti (a rodiče)

V roce 2013 jsme se konečně dostali do bodu, kdy dětské hry nemusíme obhajovat, ale můžeme se zaměřit na jejich kvalitu. Selský rozum, podpořený hodnotícím systémem PEGI, pomalu válcuje zaryté odpůrce her, kteří do světa metají nenávistné vzkazy o škodlivosti her na vývoj dítěte bez toho, aby hry vůbec rozlišovali. Není vůbec důvod vést spory o to, jak moc je tahle střílečka nebo tamto RPG škodlivé nebo naopak neškodné, když je tu spousta her, které dětem poskytnou zábavu bez negativního dopadu zcela stoprocentně a na první pohled.

Recenze Super Mario 3D World a další články z Konzolista.cz

S blížícím se zahájením prodeje konzole PlayStation 4 v České republice (13. prosinec) sílí informační aktivita kolegů z partnerského webu Konzolista.cz. Mají pro vás připravený třeba do češtiny přeložený PS4 FAQ a jak se dozvíte z výpisu nejzajímavějších článků po rozkliku, informace o PS4 nyní tvoří většinu jejich zpravodajství.

Trailer Ratchet & Clank: Into the Nexus přináší konec

Za pár dní vyjde Ratchet & Clank: Into the Nexus a s ním přijde i závěr celé Future série, tedy části ságy, která by si možná zasloužila i zprofanované přízvisko „kultovní.“ Jenže, na to není Ratchet dost drsný, přehnaně dospělý a prostě je to na první pohled dětská postavička.

Ratchet & Clank: Nexus uzavře celou sérii

(Aktualizováno) Dětsky rozjařená PlayStation série o Ratchetovi a Clankovi je tu s námi už skoro jedenáct let a rozhodně se nezdá, že by se ze scény klidila. Loni jsme tu ostatně měli sympatický díl QForce, integrující navíc prvky tower defense (ač původně pod názvem mnohem sympatičtějším – Full Frontal Assault). Čerstvě oznámený singleplayerový díl s podtitulem Nexus však bude takovým menším finišem.
Hodnocení
GAMES.cz
8/10
Hodnocení čtenářů:
70/100
Datum recenze:
3. ledna 2014
Recenze