Vozidla v Battlefield 1942: Secret Weapons
zdroj: tisková zpráva

Vozidla v Battlefield 1942: Secret Weapons

10. 7. 2003 14:14 | Preview | autor: Redakce Games.cz |

Ačkoliv na letošním summer campu EA prý získával nejvíce pozornosti Battlefield: Vietnam, ani druhý datadisk k původní hře Battlefield 1942: Secret Weapons of WWII neušel očím herních redaktorů.

Na hře pracuje kanadská divize původních švédských tvůrců Digital Illusions a už nyní jsou názory na přídavek značně kontroverzní - studio totiž do hry zahrnulo řadu věcí, které nebyly v druhé světové válce zrovna obvyklé. Na fantazii vývojářů jsme poukazovali už dříve v souvislosti s tímto rocket-packem. Ať už se vám nový směr Battlefieldu s lehkým přídechem sci-fi líbí nebo nikoliv, hratelnost prý těmito změnami neutrpěla, spíše naopak.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva
nové obrázkykompletní galerie

Jedním z nových prostředků je americký bojový letoun Goblin, který se ve hře projevuje jako velice rychlý, ale na druhou stranu i dobře ovladatelný. Ve vzduchu se dále objeví nákladní letadlo C-47, které hodně využijete především při přepravě vojáků a jejich seskocích do jinak nepřístupných oblastí. Na německé straně přibyl nový tank Sturmtiger, jehož prototyp prý skutečně existoval, nicméně tank nebyl nikdy masově rozšířen. Spojenci zase získají přístup k pomalému, ale ve hře údajně velice přesnému tanku T-95. Celkově se v Secret Weapons potkáte s 16ti novými vozidly a letouny a 7mi přidanými zbraněmi.

Novým modem v multiplayeru se stane Objectives, ve kterém oba týmy dostanou sadu úkolů, které musí postupně plnit. Spolu s ním se do světa dostane ještě osm dalších map, určených i pro hraní jiných typů MP her. Podle mluvčího Electronic Arts se vydání Battlefield 1942: Secret Weapons of WWII mírně posune, a teď pozor - přídavek vyjde o něco dříve (!) než se čekalo. Místo září by se měl objevit už koncem srpna.

kate

Nejnovější články