Nové jednotky v America Army: Operations
zdroj: tisková zpráva

Nové jednotky v America Army: Operations

14. 5. 2003 23:23 | Preview | autor: Redakce Games.cz |

Volně šířená multiplayerová hra America Army: Operations z produkce americké armády se v budoucnu dočká vylepšení v podobě nových jednotek, které byly představeny dnes na veletrhu E3.

Konkrétně půjde o Special Forces, tedy speciální jednotky vycvičené pro nasazení v krizových situacích, kde k získání „baretu“ budete muset úspěšně absolvovat sérii specializovaných tréninků, odměnou vám pak budou speciální schopnosti použitelné i v online bojích. Druhým typem nových jednotek budou Stryker Combat Brigades, nazvané podle moderního víceúčelového bojového vozidla Stryker, o jehož bližším zastoupení ve hře jako takové zatím nic bližšího známo není, nicméně se s ním sveze několik nových zbraní a zřejmě i hráčských profesí. Poslední ze slíbených jednotek jsou Combat Medics, tedy polní felčaři, kteří tak najdou své uplatnění v další válečné hře při záchraně raněných spoluhráčů.

Pro nadcházející měsíce byly přislíbeny bez bližších podrobností i tzv. mission packy, přinášející do hry nové typy misí přibližující skutečné bojové operace. S tím budou spojeny i další tréninky potřebné k tomu, abyste pak v ostrých bitvách mohli nové role plnit. A v neposlední řadě je tu zpráva o konverzi AA: Operations na platformu Mac (červen) a Linux (červenec). Na závěr této krátké zprávy dodejme, že výborná hra AA: Operations se řadí k pěti nejhranějším online titulům na světě. Její domovské stránky najdete na AmericaArmy.com a můžete si tam i celou hru v poslední verzi 1.7 stáhnout, stejně jako přímo od od nás.

zdroj: Blues

mickey

Nejnovější články