Na oběžné dráze Warhammer: Dawn of War 2
zdroj: tisková zpráva

Na oběžné dráze Warhammer: Dawn of War 2

6. 5. 2008 14:14 | Preview | autor: Redakce Games.cz |

Bezpečí mateřské lodi poskytne dost času na všechny bojové přípravy: na co nesmíte zapomenout?

Obrázek zdroj: tisková zpráva Píše se jednačtyřicáté milénium a v podsektoru Aurelia na okraji galaxie se schyluje k epickému konfliktu, který si ve sci-fi RTS Warhammer: Dawn of War 2 prožijete za všechny zúčastněné strany, byť zatím autoři odhalili jen přítomnost mariňáků a Orků. V lidské kampani se vaší základnou stane vesmírná loď Battle Barge, s níž budete v libovolném pořadí oblétat jednu planetu po druhé.

Před každým výsadkem budete mít dost času ručně sestavit pět nebo šest týmů vojáků seskupených pod veliteli. Ty rozeznáte nejen díky jménu a prýmkám na oblečení, ale především podle jejich výjimečných bojových schopností. Výsadku ručně vyberete brnění i zbraně, jejichž výběr se v případě úspěšné mise později rozroste o další plamenomety, těžké kulomety a kladiva s různými živelnými schopnostmi (zapalováním ohňů, metáním blesků apod). Jednotky se na povrch planety dostanou za působivé přistávací animace, zatímco samotná Battle Barge zůstane na oběžné dráze planety.

Zvětšit zdroj: tisková zpráva V rámci jednotlivých misí několikrát obdržíte vzájemně se vylučující úkoly, kdy se budete muset rozhodnout pro jedinou variantu (což může v některých případech ovlivnit další průběh hry). Ohledně volávání dalších posil na bojiště autoři zatím mlčí, ale obrázky v papírových časopisech naznačují přítomnost nějakých výsadkových kapslí, které se katapultují z mateřské lodi a pak tvrdě dopadnou na povrch planety. O multiplayeru se ví jen to, že hra obsáhne kooperativní kampaň za lidskou stranu i Orky a že před skirmish zápasy si budete moci na Battle Barge jako v singlu navolit výzbroj jednotek.

Warhammer: Dawn of War 2 od Relicu a THQ vyjde v prvním čtvrtletí 2009 pro PC - více v předešlém zpravodajství:

Dawn of War 2 - hi-res obrázky a teaser  [5.4.2008 10:10 - jd]
Rozdupejte Orky ve Warhammer: Dawn of War 2  [31.3.2008 18:18 - levis]
Odhalení Warhammer: Dawn of War 2  [28.3.2008 19:19 - levis]
zdroj: PC Powerplay, PC Gamer, PCGH

Nejnovější články