BioShock znovuodhalen
zdroj: tisková zpráva

BioShock znovuodhalen

10. 2. 2006 23:23 | Preview | autor: Redakce Games.cz |

O first-person akci s RPG prvky BioShock nebylo od oznámení v říjnu 2004 ani vidu ani slechu, až teď o sobě dává znovu vědět v březnovém čísle amerického časopisu Game Informer.

news zdroj: tisková zpráva Věty na jeho obálce (s vynikajícím artworkem) naznačují zápletku příběhu: "V podmořském světě se zrodil ráj a lidské bádání po svém zdokonalení se poté změnilo v posedlost." Hra se bude odehrávat v 60. letech minulého století a snahou tvůrců je maximální ponoření hráče do příběhu. Dobrodružství začne probuzením v oceánu, kde budete obklopeni troskami a prvotním cílem se stane přežití, což mají znepříjemňovat podivné mořské kreatury objevené vědci.

Nelineární hratelnost bude postavena na osvědčeném principu například z Deus Ex, že každé rozhodnutí či jednání hráče v živém a interaktivním světě bude mít své následky. Jednou z dovedností postavy bude hbitost, která zařídí rychlejší běh, někdo jiný se zase rád stane hackerem v roli inženýra. Půjde vytvářet vlastní předměty a zbraně, jejichž účinek ovlivní různé upgrady. BioShock, který má být plný tajemna, vyvíjí Irrational Games - tvůrci System Shocku 2, nedávno odkoupení distributorem Take 2. Vznikne pro PC & Xbox 360 a podle aktuálních informací by měl vyjít v roce 2007.

zdroj: GameInformer, GA

jd

Nejnovější články