Cyberpunková óda Satellite Reign zvládla Kickstarter
zdroj: tisková zpráva

Cyberpunková óda Satellite Reign zvládla Kickstarter

29. 7. 2013 19:03 | Novinky | autor: Aleš Smutný |

Jeden z nejzajímavěji vypadajících kickstarterových projektů poslední doby se jmenuje Satellite Reign a když o něm Adam před časem psal, velmi výstižně jej nazval duchovním nástupcem Syndicate. Mike Diskett, člověk, který stál za Syndicate Wars, se po kolapsu remaku Syndicate rozhodl vytvořit vlastního pokračovatele urozeného rodu a šel s kůží na trh, tedy Kickstarter.

Výsledkem bude hutná, noirová, cyberpunková realtime strategie, která se točí kolem čtyř agentů s unikátními schopnostmi a celého megakorporacemi ovládaného světa. Infiltrování, hackování, špionáž, intenzivní střety, tohle prostě zní příliš lákavě na to, aby se člověk nezačal o osud projektu zajímat.

Napínavé drama na Kickstarteru se nakonec rozřešilo k uspokojivému konci, protože projekt se zafinancoval. Navíc ještě s rezervou, takže se do hry dostane i zničitelné prostředí, a kdyby vám to nestačilo, na stránkách projektu je upozornění, že můžete přispívat i dále přes PayPal.

Nyní se australské 5 Lives Studios vytasilo i s videem, které se věnuje technologické stránce věci a ukazuje, jak hra bude vypadat. Video dále popisuje, jaké technologie budou použity. Ačkoliv jde o poměrně statické scény, efekt je vynikající. Přímo křičí atmosférou Blade Runnera, odkapávající déšť odráží všudypřítomné neony a vizuálně Satellite Reign kouzlí tu správnou, hutnou atmosféru, proti níž by nic neměl ani William Gibson. Teď už teď zbývá jen drobnost. Dovést projekt ke zdárnému konci a splnit všechny sliby.

...

Nejnovější články