Slovenská RPG Neverend ala Final Fantasy
zdroj: tisková zpráva

Slovenská RPG Neverend ala Final Fantasy

25. 4. 2002 16:33 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Že slovenští vývojáři nijak nezaostávají za okolním herním tvůrčím světem, dokazuje právě bratislavská společnost Mayhem, která v současné době pracuje hned na několika titulech současně.

V této zprávě se budeme zabývat jedním z nich, kterým je nově oznámená fantasy RPG/adventura s názvem Neverend. V naší galerii si rovnou můžete prohlédnou prvních šest obrázků, které mimochodem vypadají velice slibně.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva
další nové obrázky

Neverend by měla být 3D RPG ve stylu Final Fantasy a obsahovat prý bude také určité prvky adventury. Na její vývoj byl použitý engine vyráběný ve spolupráci s Komenského Universitou. Na starosti dostanete mladou rozkošnou a zatím nezkušenou dívku jménem Agavaen, která se pokouší o malá a bezvýznamná kouzlíčka. Vaším úkolem bude podílet se na vytváření její osobnosti a udělat z ní opravdovou vílu čarodějku, nadpřirozenou bytost oplývající neočekávanou silou. Jestli se rozhodnete jít po cestě dobra či zla je čistě Vaše volba.

V Neverend budete nuceni hodně cestovat a uvidíte opravdu mnoho různých míst, včetně velkých i malých měst, zřícenin, různých památek, ad. Během svých cest se nejednou dostanete do problémů. Pak se budete muset spolehnout na fyzické i magické schopnosti hlavní hrdinky zároveň. Úspěch bude zaručen pokud budete dostatečně ovládat pokud možno obojí dostatečně dobře. Všechny souboje budou probíhat v reálněm čase. Neverend by měl být dokončen ještě do konce tohoto roku.
zdroj: PR Obrázek zdroj: tisková zpráva

kor

Nejnovější články