Men of Valor: Vietnam - osudová odvaha
zdroj: tisková zpráva

Men of Valor: Vietnam - osudová odvaha

27. 2. 2003 18:18 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Men of Valor: Vietnam je novým počinem z dílny stejných vývojářů, kteří mají na svědomí velice oblíbenou akci Medal of Honor: Allied Assault.

Studio se jmenuje 2015 a se svým novým projektem na Unreal enginu, na kterém pracuje nyní již sedm měsíců, a ze kterého vám dnes navíc přinášíme trio nových obrázků, hodlá oblažit fanoušky vlastnící PC nebo Xbox někdy během roku 2004 (verze pro Xbox přitom vyjde jako první). Jak jste asi již pochopili, narozdíl od MoHAA, Men of Valor: Vietnam vás zavede do válečného konfliktu ve Vietnamu. Budete následovat příběh mladého příslušníka námořní pěchoty, a to od samého počátku oficiálního zapojení amerického námořnictva do konfliktu v roce 1965, až do vyvrcholení tzv. Tet ofenzívy v roce 1968.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva
nové obrázkykompletní galerie

Hra se zaměřuje na úsilí našeho hrdiny splnit své poslání a zůstat přitom nejlépe i se svými kolegy naživu, aby se mohli vrátit domů. Podle zjištění tvůrců, vedou tyto - řekněme nejjednodušší - instinkty, které z člověka dokáže válka vykřesat, kolikrát přímo k neuvěřitelným aktům odvahy, a to je právě to, co chtějí ve svém díle vylíčit. Asi není třeba nijak zvlášť líčit, na jaké lokace se v rámci této hry podíváte. Kdybyste přeci jen ale tápali, pak vězte, že to bude bujará džungle nebo rýžové plantáže jihovýchodní Asie. Některé z hlavních operací se nicméně budou odehrávat i na jiných typech terénu. Každá mise přitom čerpá z historických střetů, které tvůrci během svého zkoumání dané doby odhalili. Přesto nelze brát tento titul jako učební pomůcku, protože kvůli příběhu hry byly pozměněny časy a dějiště některých misí.

Men of Valor dá hráčům k dispozici široký výběr zbraní. Kromě těch, které vám budou přímo vydány do výzbroje, budete moci sbírat použitelné kousky svých padlých protivníků. Do ruky se vám dostane např. oblíbená AK - 47 nebo granátomet M79. Ve většině misí budete mít pod kontrolou nejen svého hrdinu, ale také celou jednotku, kterou půjde ovládat pomocí jednoduchého interface. Hra bude obsahovat také řadu řiditelných vozítek. Studio 2015 si pro svůj projekt zvolilo těžce modifikovanou verzi technologie Unreal. Hráči nebudou ochuzeni ani o multiplayer s řadou různých herních módů.
zdroj: HomeLAN

korgull

Nejnovější články