Hearts of Iron IV

Hearts of Iron IV

Články

Naši špióni odhalili, že rozšíření La Résistance pro Hearts of Iron IV vyjde už za měsíc

Jeden moudrý muž kdysi řekl, že válka se nikdy nezmění. Možná to platí ve skutečnosti, ale na počítačích ke změnám dochází s každým dalším dodatkem. Grand strategie Hearts of Iron IV od Paradoxu se příští měsíc dočká nového rozšíření, které se zaměří na špionáž a odboj.

Jak probíhá Paradox Con očima herního reportéra

Letošní PDXCON byl z logistických důvodů letos přesunut ze Stockholmu do Berlína, což mi jako usedlíkovi v bývalé pruské metropoli značně nahrálo do karet. Celá akce se konala v prostorách nedávno otevřeného kulturního sálu impozantní funkcionalistické budovy bývalého východoněmeckého rozhlasu, známé prostě jako Funkhaus. Novinářský den byl mimo jiné zpřístupněn i držitelům nejdražších VIP vstupenek a až na pár výjimek se jim dostalo stejné péče jako nám se zápisníky. A péče to byla velice důkladná, o čemž vás přesvědčí následující řádky plné her, alkoholu a celebrit.

Paradox odhalil nesmrtelnou dynastii, šílené vězně, nové mechy a jin- AŤ ŽIJE FRANCIE!!!

To byl ale výživný víkend. Studio Paradox Interactive pořádalo vlastní výstavu PDXCON, kde jsme se dozvěděli o Crusader Kings 3 (článek), Werewolf: The Apocalypse - Earthblood (článek), Surviving the Aftermath (článek) a o rozšíření Stellaris (článek). To ale zdaleka není vše, našel se materiál pro další čtyři články, které jsme se rozhodli shrnout do jednoho. Přejeme příjemné, NIČÍM NERUŠENÉ čtení.

16 nejzajímavějších chystaných deskovek podle videoher

Stolních her podle videoher každým rokem přibývá. Zatímco před rokem 2010 jsme byli rádi za jednu takovou hru za rok, na konci letošního roku nám na ně nebudou stačit prsty na rukou. A podíváme-li se do budoucnosti, je to ještě lepší. Ze zástupu oznámených deskovek s licencí jsme vybrali 16 kousků, které by podle nás neměly uniknout vaší pozornosti.

Stratégové, pozor! Obří víkendová sleva Paradoxu útočí na vaše úspory

Dávno pryč jsou doby, kdy jsem dychtivě chřestil mincemi při jakémkoli náznaku slev na Steamu, ale nejnovější víkendová nabídka mě velmi násilně vytrhla z apatie. Své zlevněné zboží totiž dává na odiv studio Paradox, mistři propracovaných strategií, a některé nabídky jsou až směšně výhodné. Co byste řekli třeba na ve švech praskající kolekci Crusader Kings II, Europa Universalis IV, Stellaris a Hearts of Iron IV za 46 eur?

Paradox chystá spoustu DLC. Je mezi nimi vylepšený Perun, válečné loďstvo a výlet do Indie

Znáte ten typ lidí, kterých se zeptáte, jaký měli den, a oni na vás s kadencí osmdesáti slov za minutu vychrlí celý svůj životní příběh včetně toho, co měli k obědu 5. srpna 1994? Tak nějak jsem si připadal při sledování výstupů z PDXConu, konference studia Paradox. Dávku informací, co Švédové nasdíleli, vůbec nebylo možné shrnout do jednoho článku. Už jsme tak včera psali o chystaných deskovkách i o novém titulu ze starého Říma, a teď je čas na obří hromadu oznámených DLC ke všem možným už vydaným hrám.

DLC

Hearts of Iron IV: La Résistance
Hearts of Iron IV: La Résistance
Strategie
PC
25. únor 2020
Hearts of Iron IV: Man the Guns
Hearts of Iron IV: Man the Guns
Strategie
PC
28. únor 2019
Hearts of Iron IV: Waking the Tiger
Hearts of Iron IV: Waking the Tiger
Strategie
PC, MAC, Linux
8. březen 2018
Hearts of Iron IV: Death or Dishonor
Hearts of Iron IV: Death or Dishonor
Strategie
PC
14. červen 2017
Hearts of Iron IV: Together for Victory
Hearts of Iron IV: Together for Victory
Strategie
PC, MAC
15. prosinec 2016
Hodnocení
GAMES.cz
8/10
Datum recenze:
1. července 2016
Recenze