EA Sports UFC

EA Sports UFC

Články

Fight Club #258 HD: Bob a Bobek Interactive

První Fight Club v roce 2016 je první ještě v jiné věci. Po několika letech jsme opustili staré studio a vysíláme z nového, které je umístěné ...přímo v redakci. Zatímco tedy budeme zatahovat vánočním jídlem zvětšené bachory, abychom se na pohovky, horko těžko vměstnané mezi stoly, vůbec vešli, pokusíme se také probrat témata, která nám přes svátky napadala za krk jako studený sníh. Čtveřice Pavel Dobrovský, Aleš Smutný, David Ryneš a Petr Poláček se budou bavit o následujícím:

GamesPlay: hrajeme drsnou sportovní "simulaci" EA Sports UFC

Je vysoce pravděpodobné, že vůbec netušíte, co je to UFC. Nic si z toho nedělejte, donedávna jsme to také netušili, dokud nás Aleš nepoučil. UFC je zkratka pro Ultimate Fight Championship, což je podle wikipedie americká elitní profesionální soutěž ve smíšených bojových uměních. Že z toho nejste příliš moudří? Že nevíte, jak může vypadat videoherní adaptace tohoto bojového sportu? Pak jste na správném místě a ve správný čas, protože Aleš vám všechno názorně předvede a vysvětlí v následujícím gamesplayi EA Sports UFC.

Záběry z EA Sports UFC dva týdny před vydáním působí nepřesvědčivě

EA Sports UFC jsme doposud mnoho pozornosti nevěnovali. Zčásti proto, že publikum pro MMA scénu je u nás asi stejně velké, jako publikum pro rugby, zčásti protože v redakci mnoho odborníků na MMA nemáme. Rozhodně mezi ně nepatřím, jelikož mě klecové zápasy netáhnou stejně jako třeba K-1 (ale to je otázka vkusu a preferencí). Za dva týdny ovšem EA Sports UFC vychází, ode dneška je na XBLA a PSN k dispozici demo a tvůrci hru navíc připomínají videem ze dvou zápasů.

Nový engine pro FIFA, NBA a Madden slibuje chytřejší a hezčí hry

Nové konzole přináší nová partnerství, minimálně v případě série FIFA, která byla doposud spojena spíše s PlayStation platformou (přinejmenším marketingově). S představením konzole Xbox One se to však změní, což dokládá rozhodnutí EA představit základ FIFA 14 a dalších svých sportovních titulů právě ve spojitosti s novým Xboxem.

Bleskovky

  • 2. 7. 2014 - Britský žebříček prodejnosti 26. týdne roku 2014: 1. Sniper Elite 3, 2. Watch Dogs, 3. EA Sports UFC.

  • 25. 6. 2014 - Britský žebříček prodejnosti 25. týdne roku 2014: 1. EA Sports UFC, 2. Watch Dogs, 3. Titanfall.

  • 9. 6. 2014 - E3: Bruce Lee se objeví v EA Sports UFC. V tuhle chvíli je již dostupné demo pro PS4 a Xbox One.

  • 8. 6. 2014 - EA s sebou na E3 přiveze Battlefield Hardline, Dragon Age: Inquisition, The Sims 4, FIFA 15, EA Sports UFC, NHL 15, nový titul od Criterion Games a Mirror's Edge 2.

  • 30. 5. 2014 - 3. června vyjde PS4 a Xbox One demoverze ke hře EA Sports UFC.

  • 8. 4. 2014 - EA Sports UFC si budete moci vyzkoušet v demoverzi.