Spekulace: první info o Black Ops 2
zdroj: tisková zpráva

Spekulace: první info o Black Ops 2

28. 3. 2012 11:11 | Novinky | autor: levis |

Po internetu koluje údajné první info o Black Ops 2. Domnělý devátý díl ze série Call of Duty má vznikat opět ve studiích Treyarch a obsáhnout konkrétně mód Escort (podobný Search & Destroy), v němž budete muset jednoho ze svých členů týmu doprovodit na konkrétní místo. Ve hře by neměly chybět ani populární módy Drop Zone a Kill Confirmed.

Black Ops 2 má prý přinést větší důraz na plnění úkolů, kdy například za úspěšné položení bomby získáte dva cenné body vedoucí ke killstreaku. A při použití balíčku / bojové specializace Specialist si budete moci mnohem dříve odemknout perky a být tím pádem více konkurenceschopní.


Už trochu podezřele zní informace o implementaci Heat Vision neboli doplňku, který získáte po určitém množství killů a po připnutí na zbraň (krom brokovnice) vám dovolí dívat se skrze zdi. Fungovat by to mohlo jen v případě, že by Black Ops 2 byla scifi střílečka, jinak by to prostě působilo divně.

Stejně jako u nedávného úniku údajných informací o GTA V berte tyto informace spíše jako podnět k diskusi o tom, co by v Black Ops být mohlo a přáli byste si to. Už delší dobu se sice hovoří, že dalším CoD titulem bude právě Black Ops 2 a výše uvedené informace prý navíc zmizely z několika fór, ale dokazuje to něco? Ne! Můžeme si sice říkat, že info je skutečné a Treyarch ho tedy aktivně stahuje, ale mnohem pravděpodobnější už by byla varianta, že Treyarch jen nechce, aby se po internetu šířily fámy. Nezbývá tedy než čekat, moudřejší budeme nejpozději na letošní E3.

Nejnovější články