Aurion: Legacy of the Kori-Odan

Aurion: Legacy of the Kori-Odan

Články

Kamerunské akční RPG Aurion vyjde na PC v polovině dubna

Kamerunské akční RPG Aurion: Legacy of the Kori-Odan se po několika letech vývoje a úspěšném Kickstarteru blíží do cílové rovinky. Vývojáři oznámili, že se jejich novinka objeví na PC už 14. dubna. Specifikem nového traileru je fakt, že ho nechali tvůrci nadabovat do kamerunského dialektu Bassa, který jste ve hře asi ještě nikdy neslyšeli.

Fight Club #244 HD: Za oponou

Tento týden výjimečně bez Pavla Dobrovského jsme se pustili do natáčení Fight Clubu s pořadovým číslem 244. Na černou a bílou pohovku v klubovně Games.cz usedli spolu s Petrem Poláčkem a Martinem Bachem i dva Honzové - Olejník a Vrobel. Druhý z jmenovaných provozuje už nějakou dobu zajímavou únikovou hru Železná opona, na kterou jsme se tím pádem podívali blíž a rozebrali si fenomén únikových her jako takových.

Kamerunská hra Aurion kombinuje africkou kulturu s akčním RPG

Byly doby, mohla hráčům ve videoherně civilizovaných zemích připadat exotická hra z bývalého východního bloku, ale už se to dávno změnilo. Podobně tak na nás může exoticky působit videoherní produkce z Afriky, což se jinak než tvorbou a vydáváním her také nezmění. Jedním z prvních kroků může být akční RPG Aurion: Legacy of the Kori-Odan od dvacetičlenného studia z města Yaoundé v Kamerunu, jehož tvůrci se rozhodli zabojovat o přízeň hráčů na Kickstarteru.
Hodnocení
GAMES.cz
7/10
Datum recenze:
24. června 2016
Recenze