zdroj: Larian Studios

V odloženém Baldur’s Gate III dojde i na šťavnaté intimnosti

24. 9. 2020 15:28 | Novinky | autor: Patrik Hajda |

Chystané RPG Baldur's Gate III nebude jen o vás. Na dobrodružné cestě vás budou doprovázet mnozí společníci, kteří samozřejmě nebudou němí ani slepí. I když vás dohromady svede osud, neznamená to, že spolu budete nutně vycházet. Můžete být na kordy, rozcházet se v některých názorech, ale v zájmu větších otázek potáhnete za jeden provaz.

Ale vztahy se mohou stejně jako v běžném životě vyvíjet i ve zcela kladném duchu. Jakmile najdete spřízněnou duši, se kterou si notujete prakticky ve všem, může se snadno stát, že během jednoho z večerů u táboráku vám čirou náhodou spadne oděv a už se po sobě budete válet.

Larian Studios si zjevně dali práci s výběrem možných poloh, které chtějí v cut scénách zobrazovat. Nečekejte ale úplné porno, ta nejchoulostivější místa budou dost možná úplně skrytá před zraky diváků. Ale aby se alespoň někdo začervenal, tak můžete počítat minimálně s odhalenými hrudníky.

Zda se s někým do takové situace skutečně dostanete, závisí na stovkách permutací, které začínají už u tvorby postavy. V základu už jenom vaše rasa a třída může být klíčová ve vzájemné chemii dvou postav. Nebudou chybět předpřipravené postavy s danými příběhy jako v Divinity: Original Sin II, jejichž vztahy s ostatními budou více méně dané, ale i pokud si vytvoříte vlastní postavu, tak její parametry ovlivní vaši ne/souhru s ostatními.

Romance není jedinou novinkou týkající se Baldur's Gate III. Tvůrci nestíhají původní plán vydat hru koncem září v early accessu, protože se jim objevilo ještě pár závažných chyb, jejichž vychytání následně prodloužilo dokončení lokalizací a sahají proto po odkladu. Naštěstí minimálním.

Na hru (tedy předběžný přístup) se můžete těšit 6. října a měla by být podle všeho zbavená nejzávažnějších problému. Larian ji právě teď testuje s pomocí World Testera – umělé inteligence, která disponuje obrovskou rychlostí a testuje veškeré limity. A kromě toho se ještě objevily minimální a doporučené hardwarové nároky:

Minimální:

OS: Windows 10 64-bit
Procesor: Intel i5-4690 / AMD FX 4350
Paměť: 8 GB RAM
Grafika: Nvidia GTX 780 / AMD Radeon R9 280X
DirectX: Version 11
Volné místo: 70 GB

Doporučené:

OS: Windows 10 64-bit
Procesor: Intel i7 4770k / AMD Ryzen 5 1500X
Paměť: 16 GB RAM
Grafika: Nvidia GTX 1060 6GB / AMD RX580
DirectX: Version 11
Volné místo: 70 GB

Nejnovější články