V DiRT 5 nebude chybět bláznivá Gymkhana a upgrade na nové konzole

15. 7. 2020 17:30 | Novinky | autor: Patrik Hajda |

Codemasters mě před třemi týdny nechali zakusit malou porci chystaných arkádových závodů DiRT 5, které mě dostaly do kolen svou atmosférou, ale většina aut, lokací a typů závodů mi byla utajena.

Vám se teď ale představují v novém traileru, který mimo jiné potvrzuje návrat disciplíny Gymkhana, ve které jde především o stylovou jízdu bokem v těsných prostorách arény.

Módů je celkem devět od časovek přes šílené off-roadové formulky a po skalách se drápající buginy až po kluzké okruhové dovádění na zamrzlém jezeře. Podíváte se do Brazílie, Maroka, Řecka, Nepálu a dalších šesti států, jejichž výčet, stejně jako popis disciplín, naleznete na oficiálním blogu.

DiRT 5 vyjde 9. října na PC, PlayStationu 4 a Xboxu One a o chvilku později dorazí i na PlayStation 5 a Xbox Series X. Codemasters mají dobrou zprávu pro všechny majitele současné generace konzolí pokukujících po té nové.

V případě Xboxu počítejte se Smart Delivery, v případě PlayStationu s obdobnou nepojmenovanou službou, tedy verze pro PS4 vám zajistí zdarma upgradovanou verzi pro PS5.

Nejnovější články