Úsměvné video z CoD: Advanced Warfare představuje těžkou práci kameramana smrti
zdroj: tisková zpráva

Úsměvné video z CoD: Advanced Warfare představuje těžkou práci kameramana smrti

26. 1. 2015 13:18 | Video | autor: Aleš Smutný |

Ve většině multiplayerových stříleček existuje systém Kill Cam, která zachytí okamžik vašeho skonu, případně aktuální činnost hráče, který vás odeslal do fronty na další ticket. Jak by to vypadalo, kdyby za kamerou záběrů z Call of Duty: Advanced Warfare stál opravdový člověk, který točí všechny tyhle krvavé momenty, názorně předvádí následující video.

Jak ale téma videa, které se točí kolem Kill kameramana Randalla Higginse zní zajímavě, režiséři nezvládli z nápadu vykřesat víc než hulákajícího macho týpka, který vlastně moc vtipný není. Hlášky o pitomcích, kteří se nechají zastřelit, a rádoby drsná dikce často ubíjí scénu, která by mnohem lépe fungovala s vystrašeným kameramanem, kolem něhož pořád něco bouchá a čeká, kdy ji chytí mezi oči místo hráčů.

zdroj: Archiv

Video je ale v prvé řadě reklamou na chystané DLC Havoc pro Call of Duty: Advanced Warfare. Představí nové mapy, zbraně a především zombie mód, který tvůrci nedávno prezentovali skrze video, v němž se ukázala čtveřice známých herců v rolích jednotlivých přeživších, čelících hordám zombií v exo obleku. Podtrženo sečteno, tohle video zůstalo hodně za očekáváním, ale pořád umí občas vykouzlit úsměv a hlavně i prezentuje obsah chystaného Havoc DLC.

Nejnovější články