Co-op taktizování na videu z Ghost Recon: Future Soldier
zdroj: tisková zpráva

Co-op taktizování na videu z Ghost Recon: Future Soldier

23. 3. 2012 19:17 | Video | autor: Adam Homola |

Vyloženě taktických AAA akcí na trhu moc není a od vydání posledního Ghost Reconu, který nesl podtitul Advanced Warfighter, už uplynula nějaká ta doba. A nějaká doba uplynula i od oznámení Tom Clancy’s Ghost Recon: Future Soldier. Reakce novinářů a hráčů totiž nebyla na první ukázky moc pozitivní a tak šel Ubisoft do sebe a na hře pořádně zamakal. Jak to dopadne, se přesvědčíme už v květnu, ale zatím se můžeme podívat na video, ve kterém nám Adrian Lacey, šéf vývoje značek pro francouzská studia Ubisoftu, prozradí, jak postupovat v kooperativním režimu.

zdroj: Archiv

Po kratičkém Gunsmith opáčku na úvod, aneb seštelujte si pušku dle svého gusta, jdou duchové do práce. V originálním prostředí ruského lesa se nejprve na záporáky vypustí UAV Drone, který proskenuje prostředí. Pak se dozvíme, že optická kamufláž je sice naprosto klíčová, ale že je ještě potřeba perfektně zvládat kooperaci.

Pokud totiž váš parťák sejme jednoho nepřítele o vteřinku později, máte na krku alarm a velké problémy. Stejně tak důležité bude označování jednotlivých nepřátel a magnetický pohled, díky kterému si budete moci “připravit strategii” přímo na bojišti. Od jedničky se nový Ghost Recon (samozřejmě nepřekvapivě) vzdaluje nemálo, ale špatně určitě nevypadá.

Nejnovější články