Sledujte Fight Club #461 o Commandos 2, Netflixu a dopadu koronaviru na hry
zdroj: tisková zpráva

Sledujte Fight Club #461 o Commandos 2, Netflixu a dopadu koronaviru na hry

29. 1. 2020 15:30 | Podcast | autor: Redakce Games.cz |

Tak to dlouho netrvalo a už tu máme první velké zklamání letošního roku. Remasterovaná verze Commandos 2 se nepovedla tak moc, až to bolí. Takhle odfláknutý remaster se jen tak nevidí, a proto vás před ním chceme varovat nejen ve včerejším komentáři, ale i v dnešním Fight Clubu. Navíc to vezmeme ze široka, a tak neskončíme jen u Commandos, ale posvítíme si i na další zpackané návraty slavných značek.

Od Commandos 2 a jiných remasterů se přesuneme k Netflixu a hrám, kde se toho děje poměrně dost. Jednak tam nedávno uspěl Zaklínač a taky by tam chtěl Cory Balrog, respektive by tam rád viděl „svůj" God of War. A jaký seriál by se na Netflixu líbil vám? Nakonec se na chvíli zastavíme i u aktuálního koronaviru, který začíná ovlivňovat i některé herní věci, v čele s Plague Inc a League of Legends.

Na závěr a vlastně i kdykoliv během podcastu nám můžete posílat své dotazy. K tomu vám může posloužit emailová adresa podcast@games.cz, nebo nám je můžete psát během živého vysílání na Mixer či Twitch. Záznam Fight Clubu pak samozřejmě najdete i na našem kanálu na YouTube.

zdroj: Archiv

Nejnovější články