Sledujte Fight Club #460 s vývojářem Hobo: Tough Life
zdroj: Bethesda.net

Sledujte Fight Club #460 s vývojářem Hobo: Tough Life

22. 1. 2020 15:30 | Podcast | autor: Redakce Games.cz |

Kolik simulátorů bezdomovce jste hráli? Nejspíš jich moc nebude, neboť jich na trhu jednoduše moc není. Jeden sympatický ale vzniká přímo u nás, jmenuje se Hobo: Tough Life a okusíte v něm život bez domova v Praze. Hra je na Steamu v programu předběžného přístupu už nějakou dobu, a tak jsme si pozvali vývojáře přímo do studia a vy se díky tomu dozvíte všechno podstatné z první ruky.

Vedle Hobo se podíváme i na největší novinku uplynulých dnů. Respektive hned několik novinek, protože největší událostí posledního týdne je nespočet odkladů. Z loňského roku se řada her posunula na první měsíce roku letošního, jen aby se teď některé tituly posunuly ještě o kus dál. Koho dalšího může takový osud potkat?

A to nejlepší si schováváme na konec – vás. Vaše dotazy, které jsou nedílnou součástí každého Fight Clubu, nám můžete posílat buď na email podcast@games.cz, nebo nám je psát během živého vysílání do chatu. A jestli to bude na Mixeru nebo na Twitchi, je nám vcelku jedno – sledovat vás budeme na obou kanálech od 16:00!

zdroj: Archiv

Nejnovější články