V prvním DLC pro Just Cause 3 dostanete raketový wingusit a spoustu nových misí i nepřátel
zdroj: tisková zpráva

V prvním DLC pro Just Cause 3 dostanete raketový wingusit a spoustu nových misí i nepřátel

18. 2. 2016 16:28 | Novinky | autor: Adam Homola |

První obsahový balíček rozšíří v Just Cause 3 přesně v těch oblastech, ve kterých hra vyniká - létání a akci během pohybu ve vzduchu. První balíček ze tří vyjde pod názvem Sky Fortress pro PC, PlayStation 4 a Xbox One verze hry už v průběhu příštího měsíce. Vývojáři tvrdí, že s pomocí nového obsahu povýší hratelnost Just Cause 3 na novou úroveň, a minimálně podle informací a videa mají jejich proklamace něco do sebe...

Sky Fortress do hry přidá sadu nových misí a především nové nepřátele: obrovskou létající pevnost a armádu smrtících dronů. Abyste se mohli s takovou hrozbou popasovat, vyfasujete Bavarium Wingsuit. Tedy nový, raketovým pohonem poháněný a kulomety ozbrojený, wingsuit, který můžete dále vylepšovat a nahánět tak dronům strach stále lepšími ofenzivními i defenzivními vlastnostmi.

S novým winguistem můžete navíc regulérně létat (díky raketovému pohonu) a nepotřebujete k tomu přitahovací hák. Jeho dva kulomety také automaticky zaměří jakékoliv dotírající rakety. Jistě dobře poslouží také dron Eviction a útočná puška Bavarium Splitter.

Video dokazuje, že vývojáři nenechali nic náhodě a přidali do hry to, co její specifické hratelnosti prospěje nejlépe. Projíždět se totiž po silnicích v autě je v Just Cause 3 nuda a mě popravdě nebavilo ani klasické střílení na zemi. Dejte mi ale wingsuit, raketomet a je o zábavu postaráno na několik hodin.

Jak už ale název celého season passu Air, Land & Sea naznačuje, po novém obsahu pro akci ve vzduchu přijde obsah, který obohatí akci na zemi. Druhý balíček se bude jmenovat Land Mech Assault a měl by nabídnout solidní prostředky pro generování dalších a dalších výbuchu. Dostanete v něm totiž k ruce unikátního mecha s gravitační zbraní ne nepodobné té z Half-Life 2.

Přitahování a následné odhazování policejních aut by mohlo být docela příjemnou kratochvílí mezi ničením mostů a kradením stíhaček. Mech má být sice silný "pouze" jako tank, ale jeho lepší manévrovatelnost a vůbec hbitost zajistí, že vám nepřátelé jen tak neutečou.

Just Cause 3 zdroj: tisková zpráva

Trio obsahových balíčků završí Bavarium Sea Heist, o kterém zatím tvůrci nezveřejnili žádné informace. Jen se dá logicky předpokládat, že nabídne hračky použitelné na moři.

Celý season (expansion) pass čítající Sky Fortress, Land Mech Assault a Bavarium Sea Heist vás vyjde na 25 euro. Samotný Sky Fortress pak na 12 euro, pokud by vás souboje na souši a na moři už nezajímaly. Přesné termíny vydání jednotlivých DLC zatím známa nejsou, ale veškerý obsah by měl vyjít do konce letošního léta, což znamená nejpozději v září. Majitelé season passu se k novému obsahu navíc dostanou vždycky o týden dřív než půjde dané rozšíření do prodeje.

Nejnovější články