Svět akční plošinovky Broforce postihla invaze filmových Vetřelců
zdroj: tisková zpráva

Svět akční plošinovky Broforce postihla invaze filmových Vetřelců

13. 2. 2015 14:15 | Novinky | autor: Adam Homola |

Zběsilá akční plošinovka Broforce rozšiřuje novým updatem svůj záběr odkazů na osmdesátkové ikony a přidává do svého portfolia starého známého Vetřelce. Alien Update vás postaví do role ochránce civilizace před invazí vetřelců a podle tvůrců jde o zatím největší update do hry. Vetřelci se tady nesnaží být nějakou rádoby kopií svých filmových ikon, ale vypadají, v rámci pixelartové 2D grafiky, poměrně věrně.

Vetřelci se v Broforce chovají, jak byste od nich čekali, a jak je znáte z filmů i jiných her - mohou lozit po zdech, skákat ze stropů a živí se na nic netušících teroristech. Do toho všeho přicházíte vy a můžete celou novou vetřelčí kampaní proběhnout buď sami, nebo v kooperaci společně se třemi dalšími hráči. Nechybí samozřejmě ani různé pasti a velké souboje s bossy.

zdroj: YouTube.com

"Tohle je náš zatím největší a nejtěžší update a jsme nadšení, že se konečně dostane do rukou všech hráčů. Dvouměsíční zpoždění updatu je jasným důkazem toho, že se ve vydávání obsahu hodně zlepšujeme. Celým tým se těší, až si poslechneme ohlas hráčů, na základě kterého budeme moct směřovat vývoj hry v dalších měsících," napsal v tiskové zprávě Evan Greenwood ze studia Free Lives.

Broforce je pořád k dispozici na Steamu coby early access za 14 eur, i když momentálně jde sehnat za 10,5 eur. Sleva je dle vývojářů jen symbolickou oslavou vydání Alien Update a faktu, že Expendabros, hry na motivy filmu The Expendables 3, si hráči stáhli už přes milion kusů.

Nejnovější články