Nově oznámené Call of Duty: Black Ops III nás zavede do temné budoucnosti
zdroj: tisková zpráva

Nově oznámené Call of Duty: Black Ops III nás zavede do temné budoucnosti

10. 4. 2015 9:45 | Novinky | autor: Adam Homola |

Activision po sérii náznaků konečně oficiálně oznámila letošní Call of Duty. Ponese název Call of Duty: Black Ops III a bude přímo navazovat na předchozí dva díly z let 2010 a 2012. Stejně jako první a druhé Black Ops mají i třetí díl na svědomí tvůrci ze studia Treyarch. Vývojáři zatím zveřejnili pouze krátký teaser s tím, že plnohodnotné představení hry uvidíme 26. dubna.

Na oficiálním webu najdeme jen stručnou noticku s potvrzením, ale fanstránce Charlie Intel se podařilo z kódu webových stránek vydolovat přeci jen nějaké informace: "Call of Duty: Black Ops III je první hra oceňované série Black Ops určená pro nový hardware. Hráči v Call of Duty: Black Ops III zavítají do temné a zvrácené budoucnosti, ve které se objeví nový druh vojáků Black Ops. Hranice mezi naší lidskostí a technologiemi, které jsme vyvinuli abychom drželi krok s dobou, se začne ve válce definované špičkovými armádními roboty smazávat."

zdroj: Archiv

Odhalená zpráva z webu hovoří také o třech herních módech - kampani, multiplayeru a zombících. Zde nás tedy žádné překvapení nečeká. Loňské Call of Duty: Advanced Warfare měli na starosti, pro sérii relativně noví, Sledgehammer Games a letos je tak řada na Treyarchu, kteří vydali naposled právě Black Ops II v roce 2012. Letošní Call of Duty: Black Ops III tak bude další hrou série, která může těžit z prodlouženého vývojového cyklu - z předchozích dvou let jsou najednou tři, což by se mohlo na kvalitě hry podepsat jen v dobrém.

Detaily jako datum vydání či platformy se dozvíme až 26. dubna, ale není těžké si domyslet, že půjde pravděpodobně o listopad, tak jako u prakticky každého dílu série. A vedle očekávané trojice PC, PlayStation 4 a Xbox One, kde je vydání hry prakticky jisté, bychom neměli z kola vyloučit ani Xbox 360 a PlayStation 3. Ale to Activision definitivně potvrdí či vyvrátí až na konci měsíce.

Nejnovější články