Mobilní verze Transport Tycoon vyjde už za tři týdny
zdroj: tisková zpráva

Mobilní verze Transport Tycoon vyjde už za tři týdny

20. 9. 2013 12:35 | Novinky | autor: Adam Homola |

Neblahému nešvaru vydávání nových mobilních her nejdřív na iOS a až po nějaké době na Androidu, se staronový Transport Tycoon naštěstí vyhne. Třeba na takové Plants vs Zombies 2 si musí andoridisté ještě chvíli počkat, ale legendární tycoon si budou moct zahrát všichni najednou. Kompletně předělané dítko Chrise Sawyera vyjde na obě platformy už za pár týdnů, konkrétně 3. října.

“Jsem nadšený, že můžu na mobilní zařízení a tablety vydat Transport Tycoon a doufám, že si to užijí i hráči původní PC hry. Mobilní verze je jako znovuzrozená a na tyto platformy se skvěle hodí. Přepsat celou hru od základů pro nás byla výzva, stejně jako udělat správně adaptaci všech mechanik na menší dotykové obrazovky, ale výsledek je asi jedna z nejkomplexnějších a nejspletitějších her na mobilní platformy.

...

Doufám, že velikost hry a hloubka zážitku zabaví hráče na měsíce, jestli ne i na roky,” napsal v tiskové zprávě otec série Chris Sawyer. K příležitosti oznámení vydání nám vývojáři ze studia Origin8 naservírovali zbrusu nový trailer a hromadu obrázků. Na screenshoty se můžete podívat v galerii, trailer je tady někde v článku. A 3. října se můžeme všichni hezky přetahovat o to, kdo rozjede ten nejlepší přepravní byznys. Stejně jako jsme to dělali před lety na PCčkách.

Nejnovější články