Do Rage 2 v novém rozšíření vtrhnou Duchové, dorazí i obří červ
zdroj: tisková zpráva

Do Rage 2 v novém rozšíření vtrhnou Duchové, dorazí i obří červ

17. 6. 2019 14:00 | Novinky | autor: Václav Pecháček |

Většina moderních her s otevřeným světem má tendenci hráče kompletně zahltit, nacpat jim do chřtánu mapu plnou bezvýznamných otazníčků a pak se ďábelsky chechtat, když se je hodiny a hodiny zoufale snaží vyluxovat. Je tedy pozoruhodné, že střílečka Rage 2 měla naprosto opačný problém – její svět byl překvapivě prázdný a netečný, takže jste si to vynikající střílení moc neměli kde užít. To by ale mohl aspoň částečně napravit nový datadisk jménem Rise of the Ghosts.

Jan Slavík si v recenzi stěžoval na „recyklaci obsahu“ a na to, že místní otevřený svět je „pohledný, rozmanitý a… naprosto zbytečný.“ Třeba ho oživí nová frakce Duchů, která do Rage 2 vpadne ještě letos v srpnu, doprovázená novými kousky příběhu, lokacemi k prozkoumání, zbraněmi i vozidly. Další velké placené DLC se chystá na blíže nespecifikované podzimní datum.

Rage 2 plán zdroj: tisková zpráva

Kromě toho se týden co týden chystají i updaty zdarma. Některé přinesou drobnosti, například cheat na menší gravitaci nebo víc krve, případně další nová vozidla. Jiné přídavky už vyznívají podstatně důležitěji, například pilotovatelní mechové pro ještě větší a komiksovější destrukci všeho, co se pohne. No a pak ten ohromný červ z úvodního obrázku.

Trailer k tomu všemu je, jak jinak, patřičně střelený.

zdroj: Archiv

Nejnovější články