Výlet do lesa plného nahých kanibalů musí počkat. Survival Sons of the Forest se odkládá
zdroj: endnightgames.com

Výlet do lesa plného nahých kanibalů musí počkat. Survival Sons of the Forest se odkládá

29. 3. 2022 11:24 | Novinky | autor: Patrik Hajda |

Původně jsme se měli vrátit do děsivého lesa plného krvelačných, humanoidních bestií již v květnu, ale vývojáři ze studia Endnight Games svůj původní termín nestíhají. Pokračování úspěšného hororového survivalu The Forest s názvem Sons of the Forest si zahrajeme později, stále však letos, pokud se tedy vše stihne dokončit do náhradního termínu.

Vývojáři svůj špatný odhad přiznali na Twitteru: „V posledních týdnech jsme si uvědomili, že datum vydání Sons of the Forest v květnu 2022 bylo příliš ambiciózní. Abychom mohli splnit naši vizi dalšího kroku v oblasti survival her, rozhodli jsme se posunout datum vydání na říjen 2022.“

Nic konkrétnějšího se v tuto chvíli nedozvídáme. Tradičně plný podzim tak bude ještě o něco plnější, zatímco aktuálně panující sucho, které výhledově nebere konce, bude ještě sušší. Vývojáři svou omluvu doprovázejí velice kratičkým teaserem se čtyřmi samostatnými záběry.

V jednom vidíme jiného člověka v jakémsi deliriu, který nevnímá svět kolem sebe. V dalším si pošmákneme na velice čerstvé, syrové, právě ulovené rybičce. Dále vidíme animaci stavby příbytku a nakonec rozkládání terče, asi na procvičování se s lukem.

Nejnovější články