Tvůrci Subnauticy chystají tahové sci-fi

10. 8. 2022 14:03 | Novinky | autor: Šárka Tmějová |

Unknown Worlds, tvůrci podvodní adventury Subnautica, oznamují svou novou hru ve spolupráci s vydavatelstvím Krafton, které studio koupilo loni v říjnu. Na konkrétnější informace a video si musíte počkat do konce srpna, kdy bude hra odhalena na Gamescomu, už nyní ale autoři prozrazují, že půjde o tahovou záležitost pod zbrusu novou značkou. Nejde tedy o již oznámené pokračování série Subnautica, jehož vývoj studio ohlásilo letos v dubnu.

Nový sci-fi svět předvede spoluzakladatel Unknown Worlds a šéf vývoje v jedné osobě Charlie Cleveland v průběhu zahajovacího večera Gamescom Opening Night Live, který pod taktovkou moderátora Geoffa Keighleyho výstavu odpálí 23. srpna.

Na tentýž přenos plánuje Krafton také odhalení další ukázky z hororového sci-fi The Callisto Protocol studia Striking Distance od autora Dead Space Glena Schofielda. Obě zmíněné hry, tedy The Callisto Protocol a zatím tajemstvím opředenou hru od tvůrců Subnauticy, si návštěvníci Gamescomu budou také moct zahrát. Pokud se tedy na konci srpna chystáte do Kolína nad Rýnem, budete si obě vědecko-fantastické záležitosti moct vyzkoušet s předstihem.

Nejnovější články