Starfield bude po patchi vypadat lépe. Ke stažení bude už tento týden
zdroj: Foto: Bethesda Softworks

Starfield bude po patchi vypadat lépe. Ke stažení bude už tento týden

15. 1. 2024 10:00 | Novinky | autor: Jakub Malchárek |

Bethesda v polovině prosince přislíbila, že do svého vesmírného opus magnum Starfield bude každých zhruba šest týdnů vydávat masivní aktualizaci. Je totiž celá řada prvků a funkcí, na kterých chce studio zapracovat a opravit je. Prvního velkého patche se hráči a hráčky dočkají už tento týden 17. ledna na Steamu a o dva týdny později si jej mohou vyzkoušet úplně všichni. Nabídne přes 100 oprav a vylepšení. 

Hra bude vypadat krapet lépe, protože dostane detailnější textury, nasvícení, stíny a obličeje postav. Srovnávací obrázky z tvorby postavy sdílela Bethesda na sociální síti X. To má být doprovázeno podporou ultraširokých obrazovek a lepším a stabilnějším výkonem hry.

Počítá se i s opravami potenciálních bugů, které vám mohou rozbít questy hlavní dějové linky Eye of the Storm a Into the Unknown. Virtuální astronomové ocení zlepšenou geometrii sluncí a reálnější stíny, které planety vrhají na své prstence. Půjde o první vlaštovku větších aktualizací, které mají v budoucnu představit například nové zobrazovací technologie nebo metody cestování. Letos bychom se také měli dočkat příběhového DLC Shattered Space.

Aktualizaci si už tento týden mohou vyzkoušet lidé na PC přes program Steam beta, oficiálně by pak měla vyjít i na konzole za dva týdny.

Nejnovější články