Sons of the Forest se znovu odkládají, tentokrát snad už naposled
zdroj: Endnight Games

Sons of the Forest se znovu odkládají, tentokrát snad už naposled

1. 9. 2022 11:10 | Novinky | autor: Pavel Makal |

Vývojáři ze studia Endnight Games mají za sebou úspěšný a vydařený survival The Forest, který vyšel v roce 2018 po dlouhých čtyřech letech v předběžném přístupu. Následně se jali vyvíjet pokračování Sons of the Forest, které mělo původně vyjít letos v květnu, než se vývojáři rozhodli pro odklad na říjen. Ani tehdy ale hra nakonec nevyjde.

Ze studia totiž nyní přišla zpráva, že hra potřebuje ještě jeden, poslední odklad: Nově by měla na naše obrazovky dorazit 23. února příštího roku. Důvodem je údajně ambiciózní rozsah, kvůli kterému bylo těžké zvolit správný termín, kdy bude hra hotová. Ten říjnový to tedy nakonec není, doufejme, že s únorem už se vývojáři trefili. Drobnou útěchou vám může být kratičký sestřih několika záběrů ze hry:

Zatímco v prvním díle jste pátrali po zmizelém synovi v lese plném kanibalů po havárii letadla, v pokračování budete na odlehlém ostrově hledat ztraceného miliardáře. Survival spojený s hororovými prvky zafungoval velmi dobře už minule, s pokračováním si Endnight Games velmi věří a tvrdí, že půjde o další krok v rámci žánru.

Sons of the Forest prozatím míří pouze na PC, první díl se ale podíval i na PlayStation, takže pro konzolisty není vše ztraceno.

Nejnovější články