ROG Extreme Gaming III - duel nejlepších Československých týmů v CS:GO tentokrát na vrcholu Sněžky
zdroj: tisková zpráva

ROG Extreme Gaming III - duel nejlepších Československých týmů v CS:GO tentokrát na vrcholu Sněžky

30. 10. 2015 15:50 | Novinky | autor: Inzerce

Sněžka, nejvyšší hora v ČR, se stane dějištěm třetího turnaje ASUS ROG Extreme Gaming, který se bude konat již tuto sobotu 31.10 od 12 hodin. Fanoušci mohou tuto unikátní herní akci sledovat živě. Po pontonu na Vltavě a bratislavském mostu UFO je vrchol Sněžky dalším netradičním místem, kam se turnaj přesouvá, aby prověřil nejen mentální ale i fyzickou odolnost hráčů. Dva nejlepší pětičlenné československé týmy, eSuba a Fraternitas, se v srdci Krkonoš utkají v populární PC hře Counter-Strike: Global Offensive. Oproti minulému turnaji se zvýšila prémie turnaje, a hráči si nově rozdělí celkem 50 tisíc korun.

Progamingové týmy Fraternitas a eSuba se již tuto sobotu 31. 10. utkají na vrcholu Sněžky ve výšce 1602 metrů nad mořem v jedné ze světově nejoblíbenějších PC her Counter-Strike: Global Offensive. Soupeřit však nebudou jen mezi sebou, hraní jim totiž ztíží i nevyzpytatelné horské počasí, které důkladně prověří jejich umění v extrémních podmínkách. Vítězem turnaje se stane tým, který jako první dosáhne dvou vítězných zápasů.

Po hlavním souboji proběhne atraktivní exhibice v CS:GO mezi VIP týmy MenTa a Johnyho Machetteho. O vybavení hráčů a dostatek teplých nápojů se postará firma ASUS, která dodá výkonné herní desktopy ROG G30, monitory ROG VG248 s obnovovací frekvencí 144Hz a další herní příslušenství.

Zápas poběží po streamu na Twitchi a během celého online přenosu mohou diváci soutěžit o herní notebook ROG GL552 s procesorem Intel Core i5, 8 GB RAM, 15,6” Full HD displejem a grafickou kartou NVIDIA GTX950M. Podmínky soutěže budou upřesněny na www.republic-of-gamers.cz/extreme-gaming.

Další informace a online přenos z extrémního hraní mohou zájemci sledovat na www.republic-of-gamers.cz/extreme-gaming

Nejnovější články