Rockstaru zřejmě unikly záběry z GTA VI. Už zase
zdroj: Foto: Rockstar Games

Rockstaru zřejmě unikly záběry z GTA VI. Už zase

3. 12. 2023 19:10 | Novinky | autor: Jakub Malchárek |

Rockstar minulý týden začal konečně lákat na vůbec první trailer na GTA VI, kterého bychom se měli dočkat už zítra, 5. prosince v 15:00. Jenže na internet opět unikly údajné záběry z očekávaného pokračování městského megahitu. Zhruba sedmivteřinové video, složené ze záběrů na město, údajně zveřejnil kamarád syna zaměstnance Rockstaru.

Na rozdíl od masivního úniku informací, který jsme měli možnost vidět loni v září, je rozsah tohoto leaku podstatně menší. Na sociální síti TikTok totiž koluje jen pár vzdálených záběrů na město rozpracované v grafickém editoru. Někteří fanoušci tvrdí, že se jedná o GTA V, které někdo jenom prohnal grafickými mody. Rockstar se k situaci zatím nevyjádřil.

Upozorňujeme, že informaci nepotvrdil ani nevyvrátil žádný jiný oficiální zdroj a může tak jít jenom o snahu získat si 7 vteřin slávy. K prvním oficiálním záběrům nám zbývá už jen několik hodin, takže se dá předpokládat, že „zaručených“ úniků bude v příštích dvou dnech přibývat.

O poprask se tentokrát údajně postaral kamarád syna Aarona Garburta, který na GTA VI pracuje jako výtvarný šéf. Herní mapa má být dvakrát větší než Los Santos v GTA V a budou se na ní údajně nacházet 3 velkoměsta, 4 menší města a vprostřed se má třpytit velké jezero. Do většiny budov prý bude možné vstoupit, hra samotná by prý měla vyjít na podzim příštího roku.

Nejnovější články