Natáčení třetí série Zaklínače od Netflixu začalo
zdroj: Netflix

Natáčení třetí série Zaklínače od Netflixu začalo

5. 4. 2022 13:00 | Novinky | autor: Šárka Tmějová |

Netflix oznámil zahájení natáčení třetí série své úspěšné seriálové adaptace Zaklínače. Informaci doprovodila fotka ze zákulisí, kde Geralt, Yennefer a Ciri v podání tria Henry Cavill, Anya Chalotra a Freya Allan v zimních kostýmech odpočívají na zasněženém place mezi scénami během prvního natáčecího dne.

Oficiální twitterový účet také nastínil děj nadcházející řady a nevyhnul se lehkým spoilerům. Pokud tedy loňskou druhou sezónu ještě nemáte zhlédnutou, možná synopsi číst nechcete. „Zatímco šlechticové, mágové i monstra z Kontinentu usilují o její zajetí, rozhodne se Geralt Ciri ukrýt, odhodlaný chránit svou nově sjednocenou rodinu před těmi, kteří ji chtějí zničit.“

„Yennefer, pověřená rozvíjením Ciriiných magických schopností, je zavede do opevněné Aretuzy, kde doufá, že se dozví víc o dívčiných nezkrocených schopnostech; namísto toho zjistí, že se ocitli na bojišti politikaření, černé magie a zrady. Musejí se bránit a dát vše všanc – nebo riskovat, že jeden druhého ztratí navždy.“

Režisérských taktovek třetí sezóny Zaklínače se ujala silná čtveřice: Stephen Surjik (The Umbrella Academy), Gandja Monteiro (Brand New Cherry Flavor), Loni Peristere (American Horror Story) a Bola Ogun (Lucifer).

Pokud vás seriál na Netflixu příliš nezajímá, ale zaklínačské hry ano, můžete vyhlížet hned dva projekty polského CD Projektu. Ještě v letošním roce by měla vyjít nový singleplayerový titul na bázi karetního Gwentu s kódovým označením Golden Nekker, ve vzdálenější budoucnosti pak i plnohodnotný nový Zaklínač – tentokrát ale bez Geralta a s novou zaklínačskou školou rysa.

zdroj: vlastní video redakce

Nejnovější články