Lost Ark bojuje proti dlouhým frontám. Ban dostal milion botů
zdroj: Foto: Amazon

Lost Ark bojuje proti dlouhým frontám. Ban dostal milion botů

7. 3. 2022 16:20 | Novinky | autor: Šárka Tmějová |

Amazon, který se stará o vydání jihokorejského akčního RPG na západě, zablokoval v minulých dnech přes milion účtů v Lost Ark, za nimiž podle společnosti nestáli skuteční hráči, ale roboti. I nadále pracuje na vývoji efektivních nástrojů, které boty účinně rozpoznají a odstraní.

V oficiálním oznámení firma uznává, že v takto velkém množství banů existuje drobná šance, že systém omylem zablokuje i účty, které se nijak neprovinily. Pokud máte podezření, že jde o váš případ, máte se ozvat zákaznické podpoře.

Reakce fanoušků na tento krok jsou veskrze pozitivní. Pod tweetem se objevují komentáře, že se od vlny banů výrazně zkrátily čekací časy na serverech, s jejichž délkou Lost Ark bojuje od svého únorového startu.

Do online akčního RPG se zároveň chystá první část dodatečného obsahu včetně nových úkolů a raidů. Amazon bude úzce spolupracovat s vývojáři ze Smilegate, aby zajistil, že příliv dodatků do západní verze hry bude podobně plynulý jako u té východní.

Lost Ark se krátce po vydání stalo hrou s druhým nejvyšším počtem souběžných hráčů na Steamu. V jeden moment si tohle korejské free-to-play MMO pustilo 1,32 milionu lidí. Rekordmana v podobě battle royale PUBG ale zatím nesesadilo.

Nejnovější články