Cyberpunk 2077 opět odložen
zdroj: CD Projekt RED

Cyberpunk 2077 opět odložen

27. 10. 2020 17:59 | Novinky | autor: Alžběta Trojanová |

Je to tak. Není to žádný vtip. Cyberpunk 2077 je odložený o 21 dní. Definitivní datum vydání je tak – alespoň v tuhle chvíli – naplánované na 10. prosince. Informaci zveřejnil CD Projekt před několika minutami na svých sociálních sítích.

Ostatně už při oznámení, že hra je schválená a míří do lisovny, bylo jasné, že nás čeká masivní Day One patch. Podle zpráv studio aktivně pracovalo na opravách tuny bugů a problémů. Přesto, jak sami přiznali, CD Projekt špatně odhadl rozsah, který tým potřeboval k finálnímu dopilování.

Svůj podíl na tom má fakt, že hra vychází v devíti různých verzích, jak pro stávající konzole, tak i pro ty nové, na Stadii a PC. Nechybí samozřejmě ani univerzální výmluva na problémy způsobené tím, že tým musí pracovat z domova kvůli koronaviru.

Tvůrci jsou přesvědčeni, že i když se 21 dní nezdá jako moc, je to dostatečný čas na to, aby opravili všechny zásadní problémy a dodali produkt, který bude v patřičné kvalitě.

Mimochodem, stejně jako v případě předchozích odkladů, zaměstnanci neměli nejmenší ponětí, že k odkladu dojde. Vzhledem k tomu, že je firma obchodovatelná na burze, se podobné informace zkrátka drží v naprosté tajnosti. Podle reakcí se zdá, že o tom nebyl dopředu informovaný ani PR tým. Na Twitteru si tak můžete přečíst pár odpovědí, které když už nic jiného, jsou alespoň vcelku vtipné.

Nejnovější články