zdroj: Ubisoft

Čtvrtá sezóna pro Anno 1800 přinese vzducholodě i zemědělskou revoluci

31. 3. 2022 15:56 | Novinky | autor: Šárka Tmějová |

Realtimová budovatelská strategie Anno 1800 je natolik povedená, že se Pavel Skoták nedávno v komentáři zamýšlel, jestli by se vývojáři ze studia Bluebyte vůbec měli přesouvat k dalšímu potenciálnímu pokračování. I oni sami jsou si toho zřejmě vědomí, protože nadcházející čtvrtý rok podpory svou bohatostí vůbec nebude zaostávat za těmi dosavadními.

Během letošního roku se Anno 1800 rozroste o další tři placená DLC, přičemž první z nich nazvané Seeds of Change dorazí 12. dubna. Semínka změny vám umožní uspořádat řízenou revoluci zemědělství. V novém agrárním centru, Haciendě, budete s pomocí nejrůznějších modulů moct začít pěstovat dovážené plodiny, vyvíjet nová hnojiva a další technologie, které zvýší výnosy vašeho pěstitelského úsilí.

Anno 1800 zdroj: Ubisoft

Druhé chystané DLC pro rok 2022, jehož vydání je plánované na léto, se zaměří na nebe. V Empire of Skies si zažijete zlatou éru vzducholodí, konstrukci letounů a plánování nových logistických tras. Cesta do oblak přirozeně usnadní převážení zboží z jednoho ostrova na druhý. Vzducholoďmi ale budete moct přepravovat i pracovní sílu anebo poštu.

Anno 1800 zdroj: Ubisoft

Finální prémiové DLC letošního roku dorazí někdy k jeho konci pod názvem New World Rising a bude zachycovat ekonomický boom Nového světa. Počítat můžete s novým typem obyvatelstva, snazším stavěním na objevených ostrovech i s možností budovat nové typy monumentů a pestrobarevná města.

Anno 1800 zdroj: Ubisoft

Trojici rozšíření doprovodí také nové příběhové scénáře a hrstka bezplatných updatů, které všem hráčům Anno 1800 přidají drobná vylepšení i nové funkce. Všechny dodatky si budete moct pořídit samostatně, anebo v rámci season passu. Pokud si je koupíte dohromady, dostanete trojici kosmetických doplňků v podobě fontány, vzducholodi a dekorativní brány.

Nejnovější články