zdroj: Microids

Adventura Syberia: The World Before vyjde letos na PC

20. 8. 2021 10:50 | Novinky | autor: Šárka Tmějová |

Gamescom 2021 ještě nezačal, ale už tu máme sérii prvních zpráv, které pod něj spadají. Vydavatelství Microids se včera večer vytasilo s trailerem pro Syberii: The World Before, s nímž otevírá předobjednávky a také oznamuje datum vydání. Na PC se nový díl známé série adventur podívá ještě letos, hráči na konzolích si budou muset počkat do příštího roku.

Scénář spisovatele a komiksového autora Benoîta Sokala vás tentokrát vezme do dvou časových rovin – s Kate Walker se v roce 2004 budete snažit přežít nucené práce v solném dole, se sedmnáctiletou Danou Roze se pak ocitnete v městečku Vaghen krátce před vypuknutím druhé světové války. Sedmnáctiletá dívka je talentovanou pianistkou, než se ale rozjede její slibně nastartovaná kariéra, překazí ji fašisti.

Microids spolu s trailerem odhalili také obsah digitální deluxe edice, kde kromě hry najdete také soundtrack od skladatele Inona Zura, úryvek z původního scénáře a bezpočet dalších obrazových materiálů. Bonusem pro ty, kteří si novou Syberii předobjednají, je digitální artbook.

Syberia: The World Before vychází 10. prosince 2021 pro PC (Steam, GOG, Epic Games Store), v roce 2022 potom na konzolích.

Syberia: The World Before Digital Deluxe Edition zdroj: Microids

Nejnovější články